Grosir 1.2m LED Chip Mounter MT-602L Factory lan Supplier | Puhui

1.2m LED Chip Mounter MT-602L

Short Description:

1.2M LED tuber SMT Machine MT-602L punika Pick & Panggonan mesin saka komponen keluwesan, keluwesan PCB lan keluwesan produksi. Iku dilengkapi kamera, tray 1.3m, 56 otomatis feeders elektronik lan 2 seko kepala. MT-602L iku pilihan sing paling apik kanggo Pick 1.2m LED tuber lan biaya paling.


Detail produk

Tags Product

fitur

1.2M LED tuber SMT Machine MT-602L punika Pick & Panggonan mesin saka komponen keluwesan, keluwesan PCB lan keluwesan produksi. Iku dilengkapi kamera, tray 1.3m, 56 otomatis feeders elektronik lan 2 seko kepala. MT-602L iku pilihan sing paling apik kanggo Pick 1.2m LED tuber lan biaya paling.

2 dhuwur-tliti seko kepala karo ± 180 ° rotasi sing adopts dilereni soko tugas, kanthi simetris lan dhuwur sarjana saka cara kopling, kanggo njamin bisa Gunung komponen karo papan sing luwih dhuwur, liyane lanang lan luwih akurat.

Auto Feeders Electronic.

Adopts mbenerake kesalahan dipakani technique kanggo bantuan Gamelan njupuk lan ngurangi soko ing.

Kita bakal nyedhiyani layanan lan sistem technical upgrade dawa nyawa.

Technical paramèter

item

specification

jeneng produk

mesin otomatis mounter

jinis produk

MT-602L

soyo tambah sirah

pindho sirah soyo tambah

kacepetan rata-rata

5000CPH

akurasi posisi

0.025mm

bobot resik

162kg              

unsur ditrapake

0603-1206 SMD transistor, dioda, kapasitor, resistor, Kripik, etc.

sawetara rak

16: 8mm = 8, 12mm = 8

Jumlah file panyimpenan offline

20

max ukuran papan sirkuit

300mm × 1240mm

sumber daya

220V, 50 / 60Hz, 280W

sumber gas vakum

-60Kpa, 8L / min

sistem operasi

Windows

instalasi ukuran W × D × H

1396 * 761 * 480mm

Jumlah pump vakum

1

Jumlah pump

1

deteksi malfunction

Nyedhot bocor deteksi, deteksi meksa


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    kategori produk