Grosir BGA nulis ulang Station T-890 Pabrik lan Supplier | Puhui

BGA nulis ulang Station T-890

Short Description:

mesin iki nduweni pilihan fungsi kuwat lan sampurna, karo wolung ombak suhu ing software memori, sampeyan bisa milih gelombang suhu tengen miturut solder ing / unsolder request.


Detail produk

Tags Product

Products Fitur

1. mesin iki nduweni pilihan fungsi kuwat lan sampurna, karo wolung ombak suhu ing software memori, sampeyan bisa milih gelombang suhu tengen miturut solder ing / unsolder request.

2. Intelligent panas gelombang suhu, bisa entuk solder / unsolder otomatis.

3. Three-dimensi awak luwes lamp, nggunakake cahya laser, cocok kanggo unsoldering komponen sembarang amba.

4. PID kontrol suhu cerdas bisa supaya karusakan IC amarga cepet utawa Pêntil ngangetaké.

5. mesin iki sistem nyawiji panas super, nggunakake infrared welding teknologi kang mandiri, panas iku gampang kanggo Pierce lan disebaraké roto-roto, bisa cocog kanggo macem-macem komputer, notebook, komponen BGA play station, utamané cocog ing sisih lor komputer Bridge kidul.

6. manungsa-mesin antarmuka operasi Friendly, sampurna tampilan LCD, sampeyan bisa nonton proses ndandani kabèh banget cetha.

7. Ergonomic desain, praktis lan gampang dilakokno. Good mbangun kualitas nanging ing wektu sing padha bobot cahya lan tilas cilik ngidini T-890 dadi gampang bench dipanggonke, diangkut utawa disimpen.

Technical paramèter

daya mesin lengkap

1500W

voltase dirating lan frekuensi

AC 110-230 V 60 / 50Hz

daya awak lamp Infrared

300 W

Preheating daya sasis

1200 W

ukuran bench apa

320 X 330 mm

lamp Infrared ukuran panas awak

60 X 60 mm

Preheating sasis preheating ukuran

245 X 260 mm

Preheating sawetara suhu sasis

0 ℃ -350 ℃

Size

316mm X 410mm X 290mm

Bobot resik

9.3 kg 

Instructions operasi

1. Ujian lan operasi

1). Selehake mesin iki ing lumahing malah karo ventilasi apik lan ora ana item combustible toko. Ninggalake paling 20mm ing salah siji sisih amarga mesin bakal emit panas nalika dienggo. Mriksa voltase sumber daya, nyambung mesin karo sumber daya, ngumpul suhu-sensor lan infrared lampu, nguripake ing ngalih daya, layar LCD bakal nampilake minangka nderek:

kaca menu utama

2). Pencet "F1" tombol, ing preheating sasis wiwit karya, penet "F1" tombol maneh kanggo mandeg.

3). Pencet "F2" tombol, lampu diwiwiti infrared kanggo karya, penet "F2" tombol maneh kanggo mandeg.

2. Pilihan gelombang lan setelan

1). Pencet "F3" tombol lumebu menyang pilih kaca / set, sepisanan, nyetel preheating sasis suhu Preheat (eg nyetel suhu preheating 113 degree), penet "F3 / F4" tombol munggah lan mudhun kanggo milih suhu, penet "F1" tombol kanggo nyimpen. Nalika krungu Karaliya tick-, iku wis kasil disimpen.
2). Pencet "F2" tombol lumebu menyang pilih kaca gelombang / set.

3). Pencet "F2" tombol lumebu menyang pilih kaca / set, ngisor kita nyedhiyani wolung siklus gelombang beda, monggo milih miturut penjenengan, penet "F1" kanggo konfirmasi gelombang sampeyan milih, penet "F3" tombol, teka menyang utama kaca Menu.

4). Pencet "F2" tombol, wiwit lamp panas nganti miturut suhu setelan.

5). Nalika proses rampung, bali kaca sadurunge otomatis. Yen sampeyan pengin mungkasi ing proses, penet "F2" tombol.

3. Ing pilihan gelombang lan setelan

1). Pencet "F3" tombol lumebu menyang pilih kaca / set, sepisanan, nyetel preheating sasis suhu Preheat (eg nyetel suhu preheating 113 degree), penet "F3 / F4" tombol munggah lan mudhun kanggo milih suhu, penet "F1" tombol kanggo nyimpen.

2). Pencet "F2" tombol lumebu menyang pilih kaca / set.

3). Pencet "F2" tombol lumebu menyang pilih kaca / set, ngisor kita nyedhiyani wolung siklus gelombang beda, monggo milih miturut penjenengan.

4). Yen sampeyan arep dipulihake gelombang, penet "F4" kanggo milih titik sing arep dipulihake, penet "F5" tombol, nalika kedhep kothak, sampeyan bisa nyetel. Pencet "F3 / F4" tombol munggah lan mudhun kanggo milih suhu, penet "F1 / F2" tombol maju lan mundur kanggo pilih wektu sing beda-beda, penet "F5" tombol kanggo nyimpen. (Kothak ilang, owah-owahan menyang status kedhep sadurungé) , penet "F4" tombol teka babagan sabanjuré, ing cara sing padha kanggo nyetel gelombang, penet "F1" tombol kanggo nyimpen gelombang saiki, penet "F3" bali menyang kaca operasi utama, gelombang setelan rampung.

5). Pencet "F2" tombol, wiwit lamp panas nganti miturut suhu setelan.

4. Saben suhu tujuan gelombang minangka nderek:

Wave siji: nggunakake padha karo Soldering tempel kurang timbal, kaya 85Sn / 15Pb 70Sn / 30Pb 

Wave loro: nggunakake padha karo unsoldering tempel kurang timbal, kaya 85Sn / 15Pb 70Sn / 30Pb

Wave telung: nggunakake padha karo Soldering tempel liyane timbal, kaya 63Sn / 37Pb 60Sn / 40Pb.

Wave papat: nggunakake padha karo unsoldering tempel liyane timbal, kaya 63Sn / 37Pb 60Sn / 40Pb.

Wave limang: nggunakake padha karo soldering dhuwur-leleh-titik timbal-free tempel, kaya Sn / Ag3.5; Sn / Cu.75 Sn / Ag4.0 / Cu.5 Sn95.5 / Ag3.8 / Cu0.7               

Wave enem: nggunakake padha karo unsoldering dhuwur-leleh-titik timbal-free tempel, kaya Sn / Ag3.5; Sn / Cu.75 Sn / Ag4.0 / Cu.5 Sn95.5 / Ag3.8 / Cu0.7  

Wave pitu: nggunakake padha karo soldering solder timbal-free ing titik leleh, kaya Sn / Ag2.5 / Cu.8 / Sb.5; Sn / Bi3.0 / Ag3.0

Wave wolung: nggunakake padha karo unsoldering solder timbal-free ing titik leleh, kaya Sn / Ag2.5 / Cu.8 / Sb.5; Sn / Bi3.0 / Ag3.0


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita