Channel Reflow Oven

  • Channel reflow oven T-980

    Channel reflow oven T-980

    Puhui NEW LCD touch screen T-980 model is 8 heating zone conveyor reflow oven with 400*1160mm soldering area. Refining multiple heating zones is better for precise soldering.
  • Mini Channel Reflow Oven T-961

    Mini Channel Reflow Oven T-961

    mesin iki milih IR lan panas teknologi panas online Ngontrol, dilengkapi karo rodha khusus desain angin, stabilitas kacepetan lan suhu seragam, setelan kanggo soldering Pêntil LED lan BGA komponen.
  • Channel Reflow Oven T-960W

    Channel Reflow Oven T-960W

    mesin iki milih sirocco cerdas tingkat lan cepet teknologi panas infrared Ngontrol, dilengkapi karo rodha khusus desain angin, stabilitas kacepetan lan suhu seragam, setelan kanggo soldering Pêntil LED lan BGA komponen.
  • Channel Reflow Oven T-960S

    Channel Reflow Oven T-960S

    mesin iki milih teknologi panas air panas Ngontrol, dilengkapi karo rodha khusus desain angin, stabilitas kacepetan lan suhu seragam, setelan kanggo soldering Pêntil LED lan BGA komponen IR lan.
  • Channel Reflow Oven T-960E

    Channel Reflow Oven T-960E

    mesin iki milih sirocco cerdas tingkat lan cepet teknologi panas infrared Ngontrol, dilengkapi karo rodha khusus desain angin, stabilitas kacepetan lan suhu seragam, setelan kanggo soldering Pêntil LED lan BGA komponen.
  • Channel Reflow Oven T-961S

    Channel Reflow Oven T-961S

    PuHui New Arrival LCD Touch Screen 6-heating-zone,Conveyor infrared & hot air reflow soldering oven T-961s suits for soldering 1.2m LED tubes and other LEAD-FREE PCB
  • Channel Reflow Oven T-960

    Channel Reflow Oven T-960

    mesin iki milih sirocco cerdas tingkat lan cepet teknologi panas infrared Ngontrol, dilengkapi karo rodha khusus desain angin, stabilitas kacepetan lan suhu seragam, setelan kanggo soldering Pêntil LED lan BGA komponen.