Grosir Infrared Reflow Oven T-962 Pabrik lan Supplier | Puhui

Infrared Reflow Oven T-962

Short Description:

The infrared IC mesin ingkang ndamel benter T962 punika prosesor mikro kontrol Reflow-open. Bisa digunakake kanggo èfèktif Soldering macem-macem SMD lan BGA komponen. Proses soldering kabèh bisa rampung kanthi otomatis lan iku banget gampang kanggo nggunakake.


Detail produk

Tags Product

Description

The infrared IC mesin ingkang ndamel benter T962 punika prosesor mikro kontrol Reflow-open. Bisa digunakake kanggo èfèktif Soldering macem-macem SMD lan BGA komponen. Proses soldering kabèh bisa rampung kanthi otomatis lan iku banget gampang kanggo nggunakake. mesin iki nggunakake polusi infrared kuat lan circulation saka aliran udara panas, supaya suhu lagi katahan banget akurat lan mbagekke roto-roto.

A laci windowed wis dirancang kanggo terus karya-Piece, lan ngidini Techniques soldering aman lan penipuan SMD / BAG lan bagéan elektronik cilik dipasang ing PCB majelis. The T962 bisa dipigunakaké kanggo solder otomatis nulis ulang kanggo joints solder ala bener, mbusak / ngganti komponen ala lan lengkap model engineering cilik utawa prototype.

fitur

(1) A gedhe wilayah soldering infrared

Laci Size: 180 * 235mm; iki mundhak sawetara panggunaan saka mesin iki drastis lan ndadekake investasi ekonomi.

(2) Pilihan saka siklus soldering beda

Paramèter saka wolung siklus soldering wis disetel lan proses soldering kabeh bisa rampung kanthi otomatis saka Preheat, Rendhem lan Reflow liwat kanggo kelangan mudhun.

(3) Special panas munggah lan suhu kesetaraan karo kabeh designs

Efesus nganti 800 Watts efisiensin Infrared panas lan udhara energi sirkulasi kanggo re-aliran solder.

(4) desain Ergonomic, praktis lan gampang dilakokno

Good kualitas mbangun nanging ing wektu sing padha bobot cahya lan tilas cilik ngidini T962 dadi gampang bench dipanggonke diangkut utawa disimpen.

(5) nomer Gedhe fungsi dhuwur

The T962 bisa solder paling boss-paningalan utawa pindho pasuryan PCB Boards bagean cilik, contone CHIP, SOP, PLCC, QFP, BGA etc. Iku solusi becik nulis ulang saka siji nganggo kanggo ing-tanpa produksi kumpulan cilik.

Technical paramèter

Power supply AC110V / 50Hz AC220V / 60Hz
daya dirating 800W
ukuran laci 180 × 235mm
suhu Range 0 ℃ -280 ℃
Cycle Wektu 1 ~ 8 min

Pilih Wave Cycle

(1) Instalasi mesin

Selehake mesin iki ing lumahing malah karo ventilasi apik lan ora ana item combustible toko. Priksa manawa kanggo ninggalake papan ora nyukupi ing ngarep saka mesin kanggo mbukak kanggo mbukak laci. Ninggalake ing paling 20 mm ing salah siji sisih amarga mesin bakal emit panas nalika dienggo. Priksa yen sumber daya 220V utawa 110V; nyambung mesin karo sumber daya lan pencet tombol POWEW ON lan LCD bakal cahya munggah.

Pencet "s" tombol kanggo pindhah menyang kaca menu utama.

Pencet "F4" kanggo Pilih Inggris Menu.

Ing menu utama, penet tombol "F3" kanggo milih ombak suhu. Contone nuduhake gelombang siji:

Pencet "F3" tombol maneh kanggo ndeleng paramèter kanggo gelombang milih, contone soldering paste urutan, suhu soldering, wektu etc.      

Pencet "F4" tombol kanggo bali kaca sadurungé. Pencet gelombang suhu sing "F1" tombol kaleksanane metu pilihan make otomatis, proses bakal mati kanthi otomatis marang completion lan buzzer warning bakal muni. Ing kaca menu utama, penet "F2" tombol kanggo operasi manual.

Pencet "F1" tombol kanggo miwiti cooling, Pencet tombol F1 / S maneh kanggo mandeg. Pencet "F2" tombol kanggo miwiti panas munggah, penet F2 / S tombol maneh kanggo mandeg.

(2) Wave Cycle Pilih

① Pencet "S" operasi pilihan tombol antarmuka sawise ngoper ing, pencet tombol "F4" kanggo milih basa sing dipengini.

② Following kita nyedhiyani wolung ombak beda, monggo milih miturut penjenengan. Pencet F1 / F2 kanggo milih gelombang beda, penet F3 kanggo dipikir menyang parameter gelombang beda, penet 4 kanggo konfirmasi gelombang sampeyan milih.

Wave siji, nggunakake padha karo 85Sn / 15Pb 70 Sn / 30Pb

Wave loro, nganggo padha karo 63Sn / 37Pb 60 Sn / 40Pb

Gelombang telung, nggunakake padha karo Sn / Ag3.5; Sn / Cu 75 Sn / Ag4.0 / Cu.5

Gelombang papat, nggunakake padha karo Sn / Ag2.5 / Cu.8 / Sb.5; Sn / Bi3.0 / Ag3.0

Gelombang lima, nganggo padha karo Standar permen karet abang kanggo ngalangi nguripake gelombang suhu, Heraeus PD955M.

Wave enem & pitu & egiht, nggunakake padha karo Papan PCB sirkuit ngasilake kanggo ndandani etc.

Wave pitu & egiht, nggunakake padha karo siklus gelombang set-up dening dhewe.

Pencet "s" tombol kanggo kaca suhu,

Pencet "F1 / F2" tombol, maju lan mundur kanggo pilih wektu sing beda-beda. tombol Pencet F3 / F4 munggah lan mudhun kanggo milih suhu, penet tombol "s" kanggo nyimpen.

Sawise disimpen, penet tombol "F4" kanggo milih gelombang suhu. Pencet "S" tombol kanggo Ambalan.

Instructions operasi

(1) Selehake prodhuk kanggo makarya ing laci, cedhak ing laci lan penet F1 kanggo ngalih ing. Kinerja otomatis ndadekake pilihan saka gelombang panas, nuduhake wektu kinerja saiki, suhu enactment lan suhu langkah ing layar LCD, lan wangun supaya tatanan gelombang otomatis.

(2) Proses wutuh ing pengawasan lan kontrol, sampeyan bisa ndeleng prodhuk liwat jendhela laci lan sampeyan bisa ndeleng data ing layar LCD. Yen gelombang ora entuk asil sing dikarepake, please ngowahi data dening dhewe ing sembarang wektu.

(3) wis nyiyapake siklus gelombang miturut suhu sing solder beda paste kabutuhan. Sampeyan bisa wis nyiyapake siklus gelombang liyane miturut kabutuhan.

(4) Ing proses, sampeyan bisa menet "S" kanggo pasukan kanggo mandeg; yen wis rampung, penggemar exhaust bisa kanthi otomatis kanggo kelangan; sampeyan uga bisa meksa kanggo nguripake ing penggemar exhaust.

(5) Apa ana apa bentet utawa blemishes sawise completion saka soldering, sampeyan bisa didol kanthi otomatis maneh, utawa sampeyan bisa didol kanthi manual.

Suggestions operasi

(1) Kanggo gawe marem mbetahaken Soldering loro-lorone saka PCB, ana penggemar dirancang pipa tartamtu ing mesin. Nalika loro-lorone saka PCB sing saka prabédan gedhe ing suhu, bisa didol tembelan ing sisih siji, lan ing wektu sing padha, bisa tetep sisih liyane saka PCB uga. Kanggo gawe marem soldering saka Papan cilik, please wis sijine Papan PCB ing ukuran 10cm x10cm, nalika Soldering Papan cilik lan solder-werni. Iku bakal nggawe efek soldering banget uga.

(2) Nalika nggunakake mesin, please wis panas yen lingkungan iku saka suhu kurang utawa dhuwur asor. Cara:  sawise milih siklus gelombang, mbukak mesin karo apa-apa ing laci ing pisanan.

(3) waé: mesin iki ora bisa digunakake kanggo komponen solder (kaya Kripik karo encapsulation logam saka materi termenung kuwat) lan "plug plastik ing Papan" kang ora bisa digawe panas nganti Suhu saka 250 derajat celsius.

(4) Kanggo ngukur suhu saka mesin mung nggunakake thermometer standar. Ndandani satelit ing pasuryan saka Papan PCB (nggawe manawa iku madhep cara tengen), banjur sijine Papan PCB menyang ing laci, cedhak laci. Kanthi cara iki, sampeyan bakal diwenehi suhu nyata.

Maintenance Saben

(1) Tansah tansah laci resik.

(2) Ngresiki jendhela observasi laci periodik.

ati-ati

(1) Sawise nggunakake, ora ngalih mati daya enggal. Priksa manawa mesin cooling mudhun cekap sadurunge ngoper mati.

(2) Priksa manawa kanggo nyeleh mesin ing wilayah banget uga ventilated.

(3) Pedhot sambungan ing mesin saka utomo nalika ora dienggo kanggo long suwé.

(4) Aja mbukak utawa dismantle casing mesin.


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita