Grosir Infrared Reflow Oven T-962C Factory lan Supplier | Puhui

Infrared Reflow Oven T-962C

Short Description:

INFRARED IC HEATER T962C works automatically by micro-computer control. Can satisfy a dissimilarity SMD, BAG Soldering a request. Whole soldering process to complete automatically, easy to use, Adoption fast infrared radiation and circulation the wind for heat, so the temperature is very Accurate.


Detail produk

Tags Product

Description of Products

Infrared IC mesin ingkang ndamel benter T962A dianggo sacara otomatis déning kontrol micro-komputer. Bisa gawe marem SMD dissimilarity, BAG Soldering panjalukan. proses soldering kabèh kanggo ngrampungake kanthi otomatis, gampang kanggo nggunakake, Adoption infrared cepet radiation lan sirkulasi angin kanggo panas, supaya suhu banget Accurate malah.

Kontrol faintness technique lan bisa ndeleng jinis laci bench karya, Priksa proses soldering kabèh ing sampeyan saka ing ndjogo otomatis rampung; Bisa Soldering bagean cilik paling pinter.

Diadopsi dhuwur lan desain gumantung, nggawe apa nggunakake sampeyan gratifying lan ngaso njamin.

fitur

(1) duwé amba soldering infrared max area:

Laci area panel: 400x600mm , Tambah orane katrangan panggunaan saka mesin iki consumedly, investasi ekonomi.

(2) Akeh gelombang suhu pilihan kanggo sampeyan.

Memori wolung jinis ombak parameter suhu bisa diwenehake minangka pilihan, lan netepake kanggo mindhah panas lan kelangan mati fungsi lampu; proses soldering Kabèh kanggo ngrampungake kanthi otomatis, gampang kanggo nggunakake.

(3) Special panas munggah lan suhu kesetaraan karo kabeh desain.

Output tekan daya menyang  2900 W , Adoption radiasi infra abang cepet lan sirkulasi angin kanggo panas, supaya suhu banget Accurate malah, proses soldering Kabèh kanggo ngrampungake kanthi otomatis pilihan ombak parameter suhu.

(4) Humanized ilmu lan teknologi artikel kepileh.

Tenan saka mèmper, bisa ndeleng saka operasi, Amity antarmuka operasi mesin wong, project gelombang suhu sampurna, saka wiwitan kanggo ilmu awak pungkasanipun lan teknologi saiki kang moho; Volume fisik Agile lan bobot, supaya sampeyan economize menehi hasil gedhe saka dhuwit, ing mode pesawat mie jinis panggonan, bisa supaya duwe papan sing luwih gedhe; Instruksi operasi prasaja, supaya weruh sing bisa nggunakake.

(5) Perfect pilihan fungsi.

Bali soldering, pangatusan, pengawetan panas, finalize desain, cepet kelangan mati nggunakake etc.can Bisa Soldering paling pinter bagean cilik conto CHIP, SOP, PLCC, QFP, BGA etc; Bisa digunakake kanggo permen karet saka produk siji ngalangi, ing papan sirkuit wis panas tuwa, ing PCB plank njogo ngenteni macem-macem works.Be ditrapake kanggo saben jenis bisnis bisnis, perusahaan cetha berkembang lan cilik jumlahe kumpulan pametumu dikarepake.

Technical paramèter

Power supply AC110V / 50Hz AC220V / 60Hz
daya dirating 2900W
ukuran laci 400 × 600 mm
suhu Range 0 ℃ -280 ℃
Cycle Wektu 1 ~ 8 min

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita