Warta

  • Napa oven reflow bebas timah Puhui T-937 duwe 2 "tabung cemlorot samar"?

    Napa oven reflow bebas timah Puhui T-937 duwe 2 "tabung cemlorot samar"?

    These days ,we received some questions from one of our lead- free reflow oven T-937 users from Australia, He proposed to us , why the 2 back infrared tubes are faint glow than the front ones? Are the back tubes not working ? Should replace them with new tubes?   Let me ...
    Waca liyane
  • Cara Wiring Puhui T-961S & T-980

    Cara Wiring Puhui T-961S & T-980

    For Puhui conveyor reflow ovens,like Puhui 6-heating-zone reflow oven T-961S, Puhui 8-heating-zone reflow oven T-980,are both available for 380v power and 220v power. How to connect power wires ? Follow these instructions: 1. On machine side, Remove the sealing plate, a...
    Waca liyane
  • Tim Puhui nganyarke T-961S & T-980 kanthi desain anyar

    Tim Puhui nganyarke T-961S & T-980 kanthi desain anyar

    Wiwit Puhui 6-zona pemanasan reflow oven T-961S, Puhui 8-panas-zona reflow oven T-980 dibukak ing pasar, dadi panas ngedol produk enggal karo biaya dhuwur kinerja efektif. Bubar, tim teknologi Puhui nganyarke sistem udara panas.Motor udara panas digunakake kanggo mbantu emisi infra merah...
    Waca liyane
  • Mei 2022 Taun, tim Puhui ngluncurake oven reflow layar Tutul anyar T-937S kanthi resmi

    Mei 2022 Taun, tim Puhui ngluncurake oven reflow layar Tutul anyar T-937S kanthi resmi

    Kanthi setaun mikir, survey, riset & pangembangan, eksperimen bola-bali, pungkasane kita ngluncurake oven reflow layar demek desktop pisanan ing China, T-937S. Napa kita nggawe akeh gaweyan kanggo ngeculake oven reflow T-937S? Amarga kita nolak prinsip kita: kita mesthi ngarepake sampeyan ora mung ...
    Waca liyane
  • Ayo dadi pirembagan bab reflow oven T-960 dina iki

    Ayo dadi pirembagan bab reflow oven T-960 dina iki

    Aku ngira kabeh wong ngerti puhui reflow oven T-960 seri, aku deleng model T-960, model T-960e, model T-960w mung, yaiku peralatan soldering klasik sing misuwur kanggo PCBA sajrone 15 taun kepungkur ing industri SMT sacara global. Kanthi oven reflow layar Tutul LCD generasi anyar (kayata T-960S, T-961S, T...
    Waca liyane
  • Pentinge Proses Preheating PCB ing SMT (teknologi permukaan-mount)

    Pentinge Proses Preheating PCB ing SMT (teknologi permukaan-mount)

    Apa PCB preheating? PCB Preheating phase secara harfiah tegese salah siji saka proses dadi panas ing PCB soldering & desoldering mbokmenawa kawujud dening piranti SMT kaya Reflow Oven, Rework Station, etc, kang bisa akselerasi efficiency panas sakabèhé lan nyegah kejut termal, nggampangake solder peserta qual ...
    Waca liyane
  • "Spoiler" saka Puhui desktop Smart LCD Touch Screen Reflow Oven T-937S

    "Spoiler" saka Puhui desktop Smart LCD Touch Screen Reflow Oven T-937S

    Iki taun anyar 2022. Januari anyar. Kabeh katon mbukak bab anyar. Sanajan wabah global terus bola-bali. Tai'an Puhui electric technology co.,ltd. terus maju karo pangembangan produk. Sawise diluncurake oven reflow 8-zona pemanasan T-980, tim puhui wis ...
    Waca liyane
  • Teknologi Puhui ngaturake Sugeng Natal lan Taun Anyar

    Halo para pelanggan, mitra, kanca-kanca sing dihormati, wektune kanggo nyanyi "aku ngaturake sugeng natal, sugeng natal, sugeng natal, lan taun anyar ...". … wektu Natal sing apik. Uga kita bakal entuk taun anyar -2022. Apa sing sampeyan entuk saka taun kepungkur? Apa ...
    Waca liyane
  • Tim Puhui konsentrasi rincian paket produk

    Tai’an Puhui electric technology co.,ltd. exports independent SMT products to more than 80 countries.Including PCB pick and place machines,reflow ovens,BGA rework stations,SMT preheating plates,manual solder paste screen printers,so on and so forth. 98% equipment shipped...
    Waca liyane
  • Napa aku nyaranake sampeyan milih oven reflow Puhui, pilih tim teknologi puhui?

    Ya, Kita ngerti ana akeh merek peralatan SMT, macem-macem oven reflow, jinis model kanggo printer tempel solder, stasiun kerja ulang BGA, mesin pilih lan panggonan (mesin PNP) sing sampeyan pilih. Nanging kita duwe kapercayan sing cukup kanggo ujar manawa, sampeyan bisa milih kita tanpa mangu-mangu. Iki bukti kuat...
    Waca liyane
  • Teknologi Puhui ngeculake oven reflow conveyor mini T-961 versi 110V

    Teknologi Puhui ngeculake oven reflow conveyor mini T-961 versi 110V

    Puhui mini 6-pemanasan- zona conveyor reflow oven T-961 mung nduweni model 220v sajrone pirang-pirang taun kepungkur. Kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan listrik, kita sijine model 110v menyang pasar saiki. Sejatine padha (model 110v & model 220v), ora ana struktur, sistem operasi, prinsip kerja ....
    Waca liyane
  • Kepiye cara milih oven reflow conveyor saka teknologi Puhui?

    Kepiye cara milih oven reflow conveyor saka teknologi Puhui?

    As the precision of electronic products has put forward new requirements for reflow welding process, a general trend is to adopt more advanced heat transfer methods for reflow welding to achieve energy saving, uniform temperature, suitable for double-panel PCB and new de...
    Waca liyane