Pick & Place Machine

  • Chip Mounter MT-602

    Chip Mounter MT-602

    Puhui MT-602 jinis anyar saka Pick lan Panggonan mesin. Punika wiyar dipigunakaké kanggo PCB lan Papan LED ing ukuran 300 * 400mm. Nganggo rong soyo tambah sirah, iku gampang operate karo tliti dhuwur lan stabil.
  • 1.2m LED Chip Mounter MT-602L

    1.2m LED Chip Mounter MT-602L

    1.2M LED tuber SMT Machine MT-602L punika Pick & Panggonan mesin saka komponen keluwesan, keluwesan PCB lan keluwesan produksi. Iku dilengkapi kamera, tray 1.3m, 56 otomatis feeders elektronik lan 2 seko kepala. MT-602L iku pilihan sing paling apik kanggo Pick 1.2m LED tuber lan biaya paling.