preheating Plate

  • preheating Plate T-8280

    preheating Plate T-8280

    mesin iki karo komponen infrared kanggo menehi mati panas kang eksplorasi sawijining, adopts PID suhu cerdas majeng, suhu kontrol sabenere.
  • Hot Plate T-946

    Hot Plate T-946

    Adopts MCU lan teknologi PID majeng suhu cerdas kontrol panas & suhu teknologi Takeran majeng, suhu make pas.
  • preheating Plate T-8120

    preheating Plate T-8120

    Milih mesin infrared komponèn Highly efektif kanggo menehi mati panas kang eksplorasi sawijining, nganggo PID majeng pinter Ngontrol teknologi anget dadi panas, kontrol anget sabenere.