Трансферот и место машина

  • Чип mounter MT-602

    Чип mounter MT-602

    Puhui MT-602 е нов тип на копачот и место машина. Тоа е широко користен за ПХБ и LED табла во големина од 300 * 400мм. Донесе две монтажа глава, тоа е лесно да се работи со голема прецизност и стабилна.
  • 1,2 LED чип mounter MT-602L

    1,2 LED чип mounter MT-602L

    1,2 LED клубенот SMT машина МТ-602L е рецептот и место машина компоненти флексибилност, флексибилност ПХБ и производство на флексибилност. Таа е опремена со камери, 1.3m послужавник, 56 авто електронски колибри и 2 глави поставеност. МТ-602L е најдобар избор да изберете од 1,2 LED клубенот и најниска цена.