предзагревање Плоча

 • Предзагревање Плоча T-8280

  Предзагревање Плоча T-8280

  Оваа машина е со инфрацрвен компонента за да предаваат топлината која независно истражување, донесува напредни интелигентни PID температура, контрола на температура прецизно.
 • Решо Т-946

  Решо Т-946

  Усвои MCU и напредни интелигентни PID контрола на температурата за греење технологија и напредна технологија за мерење на температура, температурата точно.
 • Предзагревање Плоча T-8120

  Предзагревање Плоча T-8120

  избира на машината инфрацрвена високо ефективни компонента за да предаваат топлината која независно истражување, донесе напредни интелигентни PID контрола топло греење, контроли загрее прецизно.