работна станица

 • Предзагревање Плоча T-8280

  Предзагревање Плоча T-8280

  Оваа машина е со инфрацрвен компонента за да предаваат топлината која независно истражување, донесува напредни интелигентни PID температура, контрола на температура прецизно.
 • Рачки Работна станица T-862 ++

  Рачки Работна станица T-862 ++

  Инфрацрвено греење не треба сироко проток. Не влијаат на периметарот компонента. Може погодна за сите на компонента, особено микро BGA компонента.
 • BGA IrDA Заварчик T-835

  BGA IrDA Заварчик T-835

  Усвојување рачни структура светилка со флексибилно управување и лесна контрола. T835 е погодна за секој точки на рамен компонента, особено BGA, SMD компоненти.
 • Работна станица BGA Т-862

  Работна станица BGA Т-862

  Инфрацрвено греење не треба сироко проток. Не влијаат на периметарот мали component.Can погодна за сите на компонента, особено микро BGA компонента.
 • Работна станица BGA T-870A

  Работна станица BGA T-870A

  Дефинитивно може да ги задоволи компјутер, лаптоп, плива на електрична енергија и така натаму на BGA запечатување исклучување / поправка на барањето; Специјално особено костуми на компјутерот Северна и Јужна мост.
 • Предзагревање Плоча T-8120

  Предзагревање Плоча T-8120

  избира на машината инфрацрвена високо ефективни компонента за да предаваат топлината која независно истражување, донесе напредни интелигентни PID контрола топло греење, контроли загрее прецизно.
 • Решо Т-946

  Решо Т-946

  Усвои MCU и напредни интелигентни PID контрола на температурата за греење технологија и напредна технологија за мерење на температура, температурата точно.
 • Работна станица BGA Т-890

  Работна станица BGA Т-890

  Оваа машина има силна и совршен избор на функцијата, со осум температура бранови во софтверот меморија, можете да го изберете вистинскиот температура бран во согласност со лемење / unsolder барање.