Rreth nesh

Tai'an Puhui Electric Technology Co., Ltd

/ Rreth-nesh /

Rreth nesh

Tai'an Puhui Electric Technology Co, Ltd (Abbr: Puhui Technology) është themeluar në Tai'an të provincës Shandong në vitin 2007.

Puhui Techology është një prodhues duke u përqëndruar në SMT Machine, Multitemperatual Zonat reflow lidhës, Desktop reflow lidhës, Infrared BGA Rework Station dhe High-precision Printer. Si një markë e famshme në këtë fushë, "puhui" ka vetëdije të lartë dhe është shumë popullor në tregjet DOMETIC dhe ndërkombëtare.

Puhui Teknologji zotëron aftësi të fortë në R & D, projektimin, prodhimin dhe përpunimin. Si një kompani të teknologjisë së lartë, ne kemi shumë teknologjive të pavarura intelektuale, pesë seri të 25 pajisjeve intellgent prodhimit elektronike dhe mjetet infra të kuqe elektronike u miratojë CE dhe certifikata të tjera tashmë. Në të njëjtën kohë, Puhui Teknologji arritur bashkëpunimin me universitete të njohura dhe institucionet shkencore.

Puhui Teknologji gjithmonë i kushton veten për klientët me produktet e saj me cilësi të lartë dhe profesional para-shitjes dhe shërbimet pas shitjes. Deri tani, produktet tona janë shitur tashmë në shumë vende të tilla si Evropa, SHBA, Azia Juglindore, Lindjen e Mesme, Australi dhe Afrikë. 

rreth-21
rreth-31