Shumicë BGA Rework Station T-890 Factory dhe Furnizuesi | Puhui

BGA Rework stacionin T-890

Përshkrim i shkurtër:

Kjo makinë ka të fortë dhe të përsosur përzgjedhje funksion, me tetë valëve të temperaturës në software e kujtesës, ju mund të zgjidhni valën e duhur të temperaturës bazë të lidhës / unsolder kërkesës.


Detail Product

Product Tags

Produkte Features

1. Kjo makinë ka të fortë dhe të përsosur përzgjedhje funksion, me tetë valëve të temperaturës në software e kujtesës, ju mund të zgjidhni valën e duhur të temperaturës bazë të lidhës / unsolder kërkesës.

2. Inteligjente ngrohje valë temperatura, mund të arrijë lidhës / unsolder automatikisht.

3. Tre-dimensionale trupit rregullueshme llamba, përdorimi dritë lazer, të përshtatshme për unsoldering komponentët ndonjë-kënd.

4. PID kontrollit të temperaturës inteligjente mund të shmangur dëmin IC për shkak të agjërimit ose të pandërprerë ngrohja deri.

5. Kjo makinë ka një sistem super nxehtë shkrihet, përdorimi i infra të kuqe teknologji e cila është zhvilluar në mënyrë të pavarur saldim, ngrohjes është e lehtë që të hyj dhe të shpërndarë në mënyrë të barabartë, mund të përshtaten për një shumëllojshmëri të kompjuterit, fletore, komponentë BGA STATION luajnë së, veçanërisht kostume në veri kompjuter dhe ura e Jugut.

6. Friendly njeri-makinë operacion interface, shfaqje e përsosur LCD, ju mund të shikojnë të gjithë procesin riparimin shumë qartë.

7. Dizajn ergonomik, praktike dhe të operohet me lehtësi. Me cilësi të mirë ndërtuar, por në të njëjtën kohë pesha të lehta dhe një gjurmë të vogël lejon T-890 të jetë lehtësisht stol pozicionuar, transportohen ose të ruajtura.

Technical Parametri

Fuqia e plotë e makinës

1500W

tension të vlerësuarat dhe frekuenca

AC 110-230 V 60 / 50Hz

llamba infra të kuqe të energjisë trupit

300 W

Nxehet pushtet shasi

1200 W

Duke punuar Madhësia stol

320 X 330 mm

llamba infra madhësi ngrohje body

60 X 60 mm

Nxehet shasi nxehet madhësia

245 X 260 mm

Nxehet varg temperature shasi

0 ℃ -350 ℃

madhësi

316mm X 410mm X 290mm

Pesha neto

9.3 kg 

Udhëzimet e përdorimit

1. Shqyrtimi dhe funksionimi

1). Vendin këtë makinë në një sipërfaqe edhe me ventilim të mirë dhe ka artikuj djegshme pranë. Lënë të paktën 20mm në të dyja anët për shkak se makina do të lëshojnë nxehtësi kur në përdorim. Kontrolloni tensionit të furnizimit me energji elektrike, të lidhur makinë me furnizimin me energji elektrike, mblidhen temp-sensor dhe llambë infra të kuqe, të kthehet në kaloni pushtet, ekran LCD do të shfaq si më poshtë:

Faqe Main menu

2). Press "F1" button, nxehet fillon shasi për të punuar, shtypni "F1" button përsëri për të ndaluar.

3). Press "F2" button, infra të kuqe fillon llambë në punë, shtypni "F2" button përsëri për të ndaluar.

2. Zgjedhja Vala dhe vendosjen

1). Press "F3" button hyn tek faqja e zgjedhur / të caktuar, së pari, të përcaktuar temperaturën Ngroh nxehet shasi (p.sh. vendosur temperaturën nxehet 113 shkallë), shtypni "F3 / F4" butonat lart e poshtë për të zgjedhur temperatura të ndryshme, shtypni "F1" butonin për të ruajtur. Kur dëgjojnë Tock tick-, ajo është ruajtur me sukses.
2). Press "F2" button hyn në / caktuar faqen zgjedhur valë.

3). Press "F2" button hyn tek faqja e zgjedhur / të caktuar, duke ndjekur ne ofrojme tetë cikle të ndryshme të valë, ju lutemi zgjidhni një sipas kërkesës tuaj, shtypni "F1" për të konfirmuar vala që ju zgjidhni, shtypni "F3" button, vijnë në Main faqe menu.

4). Press "F2" button, fillon llambë ngrohje në bazë të temperaturës.

5). Kur procesi mbaroi, kthehet faqja e mëparshme automatike. Nëse ju doni për të ndaluar në këtë proces, shtypni "F2" button.

3. Zgjedhja Vala dhe vendosjen

1). Press "F3" button hyn tek faqja e zgjedhur / të caktuar, së pari, të përcaktuar temperaturën Ngroh nxehet shasi (p.sh. vendosur temperaturën nxehet 113 shkallë), shtypni "F3 / F4" butonat lart e poshtë për të zgjedhur temperatura të ndryshme, shtypni "F1" butonin për të ruajtur.

2). Press "F2" button hyn tek faqja e zgjedhur / set.

3). Press "F2" button hyn tek faqja e zgjedhur / të caktuar, duke ndjekur ne ofrojme tetë cikle të ndryshme të valë, ju lutemi zgjidhni një sipas kërkesës tuaj.

4). Nëse ju doni të rivendosur valës, shtypni "F4" për të zgjedhur pika që ju dëshironi për të rivendosur, shtypni "F5" button, kur ajo rrah rrjetit, ju mund të vendosni. Shtypni "F3 / F4" butonat lart e poshtë për të zgjedhur temperaturën të ndryshme, shtypni "F1 / F2" butonat përpara dhe prapa për të zgjedhur kohë të ndryshme, shtypni "F5" button për të shpëtuar. (Rrjetit të zhduket, ndryshimi në statusin e mëparshëm rrah) , shtypni "F4" button vijnë në segmentin tjetër, e njëjta metodë për të vendosur valë, shtyp "F1" butonin për të ruajtur valën aktuale, shtypni "F3" Kthehu në faqen kryesore operacion, vala vendosjen përfunduar.

5). Press "F2" button, fillon llambë ngrohje në bazë të temperaturës.

4. Qëllimet valë Çdo temperaturës si më poshtë:

Wave një: përdorin të njëjtën gjë me bashkim paste pak të çojë, si 85Sn / 15Pb 70Sn / 30Pb 

Vala dy: të përdorin të njëjtën gjë me unsoldering paste pak të çojë, si 85Sn / 15Pb 70Sn / 30Pb

Vala e tretë: të përdorin të njëjtën gjë me bashkim paste më çojë, si 63Sn / 37Pb 60Sn / 40Pb.

Vala katër: përdorin të njëjtën gjë me unsoldering paste më çojë, si 63Sn / 37Pb 60Sn / 40Pb.

Vala pesë: përdorim të njëjtën gjë me bashkim të lartë të shkrirjes-pikë të çojë pa paste, si Sn / Ag3.5; Sn / Cu.75 Sn / Ag4.0 / Cu.5 Sn95.5 / Ag3.8 / Cu0.7               

Vala gjashtë: përdorin të njëjtën gjë me unsoldering të lartë të shkrirjes-pikë të çojë pa paste, si Sn / Ag3.5; Sn / Cu.75 Sn / Ag4.0 / Cu.5 Sn95.5 / Ag3.8 / Cu0.7  

Vala shtatë: përdorin të njëjtën gjë me bashkim lidhës pa plumb në pikën e shkrirjes, si Sn / Ag2.5 / Cu.8 / Sb.5; Sn / Bi3.0 / Ag3.0

Vala tetë: përdorin të njëjtën gjë me unsoldering lidhës pa plumb në pikën e shkrirjes, si Sn / Ag2.5 / Cu.8 / Sb.5; Sn / Bi3.0 / Ag3.0


  • Previous:
  • Vazhdim:

  • Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne