Pick & Place Machine

  • Chip Mounter MT-602

    Chip Mounter MT-602

    Puhui MT-602 është një lloj i ri i të vini dhe vend makinë. Ajo është përdorur gjerësisht për PCB dhe bordi LED në madhësinë e 300 * 400mm. Të miratojë dy kokë në rritje, ajo është e lehtë për të vepruar me saktësi të lartë dhe të qëndrueshme.
  • 1.2 LED Chip Mounter MT-602L

    1.2 LED Chip Mounter MT-602L

    1.2M LED zhardhok SMT Machine MT-602L është një zgjedhë dhe vend makinë e komponentëve të fleksibilitetit, fleksibilitet PCB dhe fleksibilitetin e prodhimit. Ajo është e pajisur me kamera, 1.3 milion tabaka, daljet 56 auto elektronike dhe 2 kokat vendosje. MT-602L është zgjidhja më e mirë për të marr 1.2 milion LED zhardhok dhe koston më të ulët.