nxehet Plate

 • Nxehet pjatë T-8280

  Nxehet pjatë T-8280

  Kjo makinë është me komponentin infra të kuqe për të dhënë off ngrohjes e cila eksplorim i pavarur, miraton avancuar temperaturën PID inteligjente, kontrollon temperaturën e saktë.
 • Nxehtë pjatë T-946

  Nxehtë pjatë T-946

  Miraton MCU dhe teknologji të përparuar PID kontrollit të temperaturës inteligjente ngrohje dhe teknologji të përparuar temperatura matje, temperatura make saktë.
 • Nxehet pjatë T-8120

  Nxehet pjatë T-8120

  Të zgjedh makinës infra të kuqe komponent shumë efektive për të dhënë off ngrohjes e cila eksplorim i pavarur, miratojnë avancuar PID inteligjente kontrollues ngrohje të teknologjisë ngrohtë, kontrollet ngrohtë saktësisht.