Rework Station

 • Nxehet pjatë T-8280

  Nxehet pjatë T-8280

  Kjo makinë është me komponentin infra të kuqe për të dhënë off ngrohjes e cila eksplorim i pavarur, miraton avancuar temperaturën PID inteligjente, kontrollon temperaturën e saktë.
 • BGA Rework stacionin T-862 ++

  BGA Rework stacionin T-862 ++

  Ngrohje infra të kuqe nuk kanë rrjedhjen shirok. A nuk ndikojnë rrethues komponent. Mund të përshtatshme për të gjithë komponentit, veçanërisht komponent Micro BGA.
 • BGA Irda Welder T-835

  BGA Irda Welder T-835

  Miratimi dorë-mbajtur strukturën llambë me operacion fleksibël dhe kontrollin e lehtë. T835 është i përshtatshëm për çdo pikë të një komponenti të sheshtë, veçanërisht përbërësve BGA, SMD.
 • BGA Rework stacionin T-862

  BGA Rework stacionin T-862

  Ngrohje infra të kuqe nuk kanë rrjedhjen shirok. A nuk ndikojnë rrethues vogël component.Can të përshtatshme për të gjithë komponentit, veçanërisht komponent Micro BGA.
 • BGA Rework stacionin T-870A

  BGA Rework stacionin T-870A

  Definitely mund të kënaqë kompjuter, fletore, që swims elektrike dhe kështu me radhë BGA nënshkrimin off / riparime të kërkojë; Posaçërisht sidomos përshtatet në veri kompjuterike dhe Ura e Jugut.
 • Nxehet pjatë T-8120

  Nxehet pjatë T-8120

  Të zgjedh makinës infra të kuqe komponent shumë efektive për të dhënë off ngrohjes e cila eksplorim i pavarur, miratojnë avancuar PID inteligjente kontrollues ngrohje të teknologjisë ngrohtë, kontrollet ngrohtë saktësisht.
 • Nxehtë pjatë T-946

  Nxehtë pjatë T-946

  Miraton MCU dhe teknologji të përparuar PID kontrollit të temperaturës inteligjente ngrohje dhe teknologji të përparuar temperatura matje, temperatura make saktë.
 • BGA Rework stacionin T-890

  BGA Rework stacionin T-890

  Kjo makinë ka të fortë dhe të përsosur përzgjedhje funksion, me tetë valëve të temperaturës në software e kujtesës, ju mund të zgjidhni valën e duhur të temperaturës bazë të lidhës / unsolder kërkesës.