produk

nepungan

  • Channel Reflow Oven T-961S

    Channel Reflow Oven T-961S

    Features 1. This machine selects the IR and hot air heating technology controlling, equipped with special design wind wheel, speed stability and uniform temperature, suit for uninterrupted soldering the LED and BGA components. 2. This machine is equipped with the crawler-type and six temperature zone heating systems, and each temperature zone uses independent PID controlling and up-down heating type, can make the inside temperature more accurate and well-proportioned, just take about 20 minut...

  • Infrabeureum Reflow Oven T-937

    Infrabeureum Reflow Oven T-937

    Features Technical Parameter Drawer  size 306mmX322mm Soldering size Lead paste: 300*310mmLeadfree paste:260*260mm Overall dimension 404mmX372mmX280mm N. Weight 15.5kg Voltage/Frequency AC220~230V/50~60Hz Power rating 2300W Cycle time 2~16 min Temp rage Room temp~350℃

  • Infrabeureum Reflow Oven T-937M

    Infrabeureum Reflow Oven T-937M

    Ciri anu. Ieu oven solder leadfree nempelkeun kacida alusna. b. oven Ieu tiasa connect with PC, gampang keur asupan / set / ngirimkeun / ngaluyukeun / simpen / ngatur data gelombang. c. Rupa-rupa gelombang gaya input dina software kontrol, gampang pikeun gelombang set. d. Sofwer kontrol nya kalayan tampilan grafis, nembongkeun gelombang intuisi. e. Sofwer kontrol anu mibanda fungsi gelombang percetakan, gampang keur nyimpen / ngatur / analisis data gelombang. f. Sofwer kontrol anu kalawan 299 rupa némpelkeun data jero. g. Ngadopsi stabil sarta-speed tinggi MCU a ...

  • Infrabeureum Reflow Oven T-962

    Infrabeureum Reflow Oven T-962

    Pedaran The Infrabeureum IC manaskeun T962 mangrupakeun prosésor mikro dikawasa reflow-oven. Ieu bisa dipaké pikeun éféktif soldering rupa SMD na bga komponén. Prosés soldering sakabeh bisa réngsé otomatis tur eta pisan gampang ngagunakeun. mesin ieu ngagunakeun émisi infra red kuat sarta sirkulasi aliran hawa panas, jadi hawa nu keur diteundeun akurat pisan jeung disebarkeun merata. A laci windowed dirancang pikeun nyekel gawé-sapotong, jeung ngamungkinkeun téhnik soldering aman tur th ...

  • Infrabeureum Reflow Oven T-962A

    Infrabeureum Reflow Oven T-962A

    Pedaran The Infrabeureum IC manaskeun T962A mangrupakeun prosésor mikro dikawasa reflow-oven. Ieu bisa dipaké pikeun éféktif soldering rupa SMD na bga komponén. Prosés soldering sakabeh bisa réngsé otomatis tur eta pisan gampang ngagunakeun. mesin ieu ngagunakeun émisi infra red kuat sarta sirkulasi aliran hawa panas, jadi hawa nu keur diteundeun akurat pisan jeung disebarkeun merata. A laci windowed dirancang pikeun nyekel gawé-sapotong, jeung ngamungkinkeun téhnik soldering aman tur t ...

  • Channel Reflow Oven T-960

    Channel Reflow Oven T-960

    Features Technical Parameter Model T-960 The heating zone quantity upper3/down2 The length of the heating zone 960mm The heating type intelligent level sirocco and rapid infrared heating The cooling zone quantity 1 Maximum width of PCB board 300MM The operation direction left→right Delivery options Net transmission+chain transmission The speed of conveyer belt 0-1600mm/min The power supply Three phase 5 line 380V 50/60Hz Peak power 4.5KW Heating up tim...

  • Channel Reflow Oven T-960E

    Channel Reflow Oven T-960E

    Features Technical Parameter Model T-960e The heating zone quantity upper3/down2 The length of the heating zone 960mm The heating type intelligent level sirocco and rapid infrared heating The cooling zone quantity 1 Maximum width of PCB board 300MM The operation direction left→right Delivery options Net transmission+chain transmission The speed of conveyer belt 0-1600mm/min The power supply Three phase 5 line 380V 50/60Hz Peak power 4.5KW Heating up ti...

  • Channel Reflow Oven T-960S

    Channel Reflow Oven T-960S

    Details Features 1. This machine selects the IR and hot air heating technology controlling, equipped with special design wind wheel, speed stability and uniform temperature, suit for uninterrupted soldering the LED and BGA components. 2. This machine is equipped with the crawler-type and five temperature zone heating systems, and each temperature zone uses independent PID controlling and up-down heating type, can make the inside temperature more accurate and well-proportioned, ...

TENTANG KAMI

putusanana

  • Rework Station
  • Rework Station

yilong

BUBUKA

Tai'an Puhui Electric Téhnologi Co., Ltd. (Abbr: Puhui Téhnologi) diadegkeun dina Tai'an Propinsi Shandong dina 2007. Puhui Techology mangrupakeun produsén profésional fokus dina SMT Mesin, Multitemperatual Waktos Reflow Solder, Desktop Reflow Solder, Infrabeureum Stasion Rework bga na High-Precision printer. Salaku dagang kawentar dina widang ieu, "puhui" boga kasadaran tinggi na pohara populér di pasar dometic sarta internasional.