Borongan Infrabeureum Reflow Oven T-962C Kilang kitu na Supplier | Puhui

Infrabeureum Reflow Oven T-962C

Pondok Description:

INFRARED IC HEATER T962C works automatically by micro-computer control. Can satisfy a dissimilarity SMD, BAG Soldering a request. Whole soldering process to complete automatically, easy to use, Adoption fast infrared radiation and circulation the wind for heat, so the temperature is very Accurate.


jéntré produk

Tags produk

Pedaran Produk

Infrabeureum IC manaskeun T962A jalan otomatis ku kadali mikro-komputer. Tiasa nyugemakeun anu SMD dissimilarity, kantong Soldering pamundut a. prosés soldering sakabeh pikeun ngalengkepan otomatis, gampang pikeun pamakéan, nyoko infra red gancang radiasi na sirkulasi angin pikeun panas, sahingga suhu dina pisan akurat malah.

Kadali faintness téknik sarta Dupi ningali tipe laci bangku gawe, Jieun prosés soldering sakabeh di maneh tina handapeun panjagaan otomatis réngsé; Tiasa soldering bagian leutik paling pinter.

Diadopsi a luhur jeung desain diandelkeun, sangkan naon maké Anjeun gratifying sarta sésana assured.

Fitur

(1) Geus badag soldering infra red max aréa:

Laci aréa panel: 400x600mm , Ngaronjatkeun lingkup pamakéan mesin ieu consumedly, investasi ekonomis.

(2) Loba gelombang hawa pilihan pikeun anjeun.

Memori dalapan rupa gelombang parameter hawa bisa disadiakeun salaku pilihan, sarta ngadegkeun keur mindahkeun Élmu sarta Téknik tur tiis kaluar fungsi wajib; prosés soldering sakabeh pikeun ngalengkepan otomatis, gampang pikeun pamakéan.

(3) Husus panas nepi na suhu bébédaan jeung sagala rarancang.

Output ngahontal kakuatan ka  2900 W , nyoko radiasi infra red saum sareng sirkulasi angin keur panas, sahingga suhu dina pisan akurat malah, prosés soldering sakabeh pikeun ngalengkepan otomatis pikeun anjeun pilihan gelombang parameter hawa.

(4) Humanized Elmu Pangaweruh jeung Teknologi artikel exquisite.

Teguh tina penampilan luar, bisa ningali operasi, amity tina panganteur operasi mesin baé, proyék gelombang hawa sampurna, ti ngawitan elmu awakna pamustunganana jeung téhnologi kiwari nyaéta asalna; Volume fisik lincah tur beurat, hayu Anjeun economize a deal gede duit, mode set mi tipe tempat, tiasa ngantep anjeun sorangan spasi gedé; Parentah operasi basajan, hayu nu katingali a tiasa nganggo.

(5) Sampurna pilihan fungsi.

Balik deui soldering, drying, pelestarian panas, finalize desain, gancang tiis kaluar pamakéan etc.can Dupi soldering paling pinter bagian leutik conto chip, SOP, PLCC, QFP, bga jsb; Bisa dipaké kana karét tina produk péngkolan padet, dewan circuit geus panas sepuh, anu PCB plank mertahankeun ngadagoan rupa works.Be lumaku pikeun tiap jenis perusahaan bisnis, parusahaan éksténsif ngamekarkeun jeung leutik kuantitas tumpak ngahasilkeun paménta a.

teknis parameter

Sasayogian tanaga AC110V / 50Hz AC220V / 60Hz
kakuatan dipeunteun 2900W
ukuran laci 400 × 600 mm
hawa Range 0 ℃ -280 ℃
siklus Time 1 ~ 8 mnt

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami