Nyokot & Tempat Mesin

  • Chip Mounter MT-602

    Chip Mounter MT-602

    Puhui MT-602 mangrupakeun tipe anyar tina pick sarta tempat mesin. Hal ieu loba dipaké pikeun PCB jeung dewan LED dina ukuran 300 * 400mm. Ngadopsi dua ningkatna sirah, éta Gampang beroperasi kalawan precision tinggi na stabil.
  • 1.2m LED Chip Mounter MT-602L

    1.2m LED Chip Mounter MT-602L

    1.2M LED umbi SMT Mesin MT-602L mangrupakeun pick & tempat mesin komponén kalenturan, kalenturan PCB sarta kalenturan produksi. Hal ieu dilengkepan kaméra, baki 1.3m, 56 otomatis feeders éléktronik jeung 2 panempatan huluna. MT-602L mangrupa hasil pilihan pangalusna pikeun nyokot 1.2m LED umbi tur biaya panghandapna.